G. Eikelenboom, Hoogeveen. - Check je tandartsnota
BLOG NEW

WHAT’S NEW IN MEDICALPRO

G. Eikelenboom, Hoogeveen.

Dag,

Ik zou u nog even op de hoogte houden over de voortgang. Vanmorgen naar de tandarts geweest. De dame achter de balie die me hielp was er snel achter dat de rekening inderdaad niet klopte. Ze weet het eraan dat de 2 tandartsen in de praktijk het (vermoedelijk) ieder op hun eigen computer hebben ingevoerd. Ik krijg een nieuwe rekening toegestuurd. Naast de 281,08 vermindering wordt ook de H21 er af gehaald. Dit zit al in de H35 ? geloof ik dat ze zei. Enfin nog steeds een pittig bedrag maar hééééél blij met meer dan 285 euro minder ! En nogmaals jullie snelle goede advies is echt top ! Thanks ! En oh ja, ik was zo happy dat ik even vergeten ben ze te zeggen dat ze me een offerte hadden moeten maken. Nou ja.

admin

Author

view all posts