Mevrouw E. Snel, Voorschoten. - Check je tandartsnota
BLOG NEW

WHAT’S NEW IN MEDICALPRO

Mevrouw E. Snel, Voorschoten.

Dank je wel voor jullie extra uitleg. Het is een super makkelijk werkbare site! Echt heel goed van jullie. Ook fijn dat je direct je uitslag krijgt. Dit was slechts 1 van de 3 nota’s die ik heb gekregen n.a.v. 3 wortelkanaalbehandelingen op 1 kies/element. Nou heb ik het idee nog steeds een ontsteking te hebben, dus gisteren maar een antibioticakuur aangevraagd en hopen dat het daarmee opgelost is. Anders naar kaakchirurg en willen ze de worteltoppen afzagen ….. hmmm leuk staartje nog. Ik denk dat ik hem dan maar laat trekken, want het heeft me inmiddels genoeg geld gekost. Maar goed gisteren heb ik de nota bij de tandarts langs  gebracht en ik wacht op antwoord van hem. Ik denk dat hij eerst de endodontoloog wil spreken voordat hij mij belt. En ik heb inderdaad geen offerte gekregen. Als ik de prijs van tevoren had geweten had ik die kies laten trekken.

 

admin

Author

view all posts